nyttige artikler

Sådan slettes elementer fra din Netflix-urhistorik

Din Netflix-visningshistorik kan være både en velsignelse og en forbandelse. Den app, der holder styr på, hvad du har set tidligere, hjælper den med at komme med flere uddannede forslag til, hvad du skal se i fremtiden, når du keder dig og har brug for hjælp til at beslutte, og det kan også hjælpe dig med at huske, hvad navnet på den fantastiske film var, du snublede over for to uger siden.

På den anden side kan det også tip alle dine venner, som du tilbragte i går eftermiddag, optaget af en fuldstændig Muppets-maraton.

Nogle gange ser vi alle på noget, som vi helst ikke vil udsende, hvis vi ikke skulle. Det være sig en film, som du er lidt flov over, du kunne lide, eller en, du skulle vente med at se sammen med din partner, og du ikke helt kunne vente i løbet af deres uges lange arbejdstur.

Denne uge påpegede, at hvis du har brug for at holde nogle af dine urhistorik nede, kan du faktisk slette individuelle genstande fra det.

Sletning af ting er superenkelt: Gå til siden "Min aktivitet" på Netflixs websted ved at klikke på dette link og derefter klikke på et X ved siden af ​​de shows, du foretrækker, dukkede ikke op i søgningen.

Hvis du klikker på X, fjernes det element, du har valgt, fra din visningsaktivitet på alle enheder "inden for 24 timer", hvilket betyder, at du vil gøre det før snarere end senere. Hvis du har valgt en episode i en serie, vil Netflix også give dig muligheden for at batch slette hele serien fra dens hukommelse med kun et klik mere.