interessant

Sådan slettes din Google+ konto

Hvis du vil fortsætte med at bruge Gmail og resten af ​​Googles værktøjer, men vil grøfte Google+, viser AddictiveTips de enkle trin for at fjerne de sociale netværksfunktioner fra din Google-konto.

Processen er hurtig og enkel:

  1. Log ind på din Gmail-konto, og klik på dit profilikon øverst til højre i vinduet.
  2. Klik på "Konto" og gå til fanen "Dataværktøjer".
  3. Se efter "Kontostyring", og klik på linket ved siden af ​​det, der lyder "Slet Google+ profil og funktioner."
  4. Du skal se en bekræftelsesside for sletning. Det spørger dig, om det er okay at slette, hvad der kaldes din "Google-profil". Gå nærmere på detaljerne om, hvad der vil ske, når du sletter din Google-profil, og sørg for at vide, hvad du fjerner. Når du er klar, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Krævet: Ja, jeg forstår, at slette Google-profilen for 'Dit navn', og klik på" Fjern valgte tjenester. "

Det er alt, hvad det kræver. Husk, at fjernelse af din Google+ profil fra din Google-konto kan påvirke dine YouTube-kommentarer og interaktioner. YouTube bruger dine Google+ oplysninger, så vær forberedt. Hvis du ikke vil slette hele din profil, kan vi i det mindste hjælpe dig med at holde Google+ i at overtage alle dine Google Apps fuldstændigt.

Sådan fjernes Google+ fra din Google-konto | AddictiveTips