interessant

Sådan flettes dine 'Fortnite'-konti på PS4, Xbox One og Nintendo Switch

Endelig er det tid, konsol-spil fans. Epic har oprettet en måde at flette Epic-konti på, hvis du oprettede separate logins på din PlayStation 4, Xbox One og / eller Nintendo Switch. Hvis du har købt V-Bucks eller genstande på en platform, du ikke spiller med regelmæssigt, kan du nu bringe alt ind på din primære konto.

Forvirret? Her er hvorfor behov for denne funktion. Inden Sony startede sin betaversion til tværplatform multiplayer sidste efterår, var du nødt til at oprette en separat Epic-konto for at spille på PS4 - selvom du allerede har oprettet en konto på en anden platform. Og uanset hvilke fremskridt eller penge du har foretaget på den ene konto kunne ikke overføres til den anden.

Hvis du skiftede platforme til at lege med venner eller simpelthen fandt, at du foretrækker hinanden frem for en anden, har du måske været nødt til at efterlade nogle penge og komme videre. Tilbage i september sidste år begyndte Sony at give mulighed for at deltage i tværplatformspil, som løste dette kontoproblem for nye spillere. Spillerne, der sad fast før, var dog stadig fast.

Epics konto-fusionerende funktion kombinerer dine køb (og nogle spilfremskridt) til den konto, du bruger regelmæssigt, og sletter enhver anden konto, du har foretaget, fordi du skulle. Du kan derefter bruge denne primære konto på enhver platform, da hver version af nu giver mulighed for spil på tværs af platforme.

For at flette dine konti skal du blot gå til Epics side om sammenlægning af konti og følge instruktionerne. Jeg anbefaler, at du vælger den konto, du vil have, inden du starter, så du kan sørge for at logge ind på den som den "Primære konto" i det første trin i fletningsprocessen. Du kan kun flette konti, der er bundet til spilkonsolinetværk - PS4, Xbox One og Nintendo Switch - som blev brugt mindst én gang før 28. september 2018. Du kan heller ikke flette forbudte eller suspenderede konti.

Fusionerende konti overfører dine V-Bucks og kosmetiske ting fra Battle Royale. Hvis du har spillet "Save The World", overbringer du din sekundære kontos XP, Heroes, Lamaer, Defenders, Schematics, Survivors, Evolution og Perk Materials.

Der er et par ting, som du ikke kan overføre til en ny konto, som dit Battle Pass og kort lavet i kreativ tilstand. Hvis du har et Battle Pass aktivt eller kort, du vil beholde på en platform, skal du sørge for at vælge det som din primære konto for at beholde dit arbejde. Dit kontoniveau og fremskridt i "Save The World" overføres heller ikke.

Undgå, hvis du ikke ser nye varer og / eller V-bucks på din samlede konto med det samme. Epic sagde, at det tager to uger for varer i spillet og V-Bucks at overføre fra den sekundære konto til din primære konto.