nyttige artikler

Sådan downloades alle dine Instagram-fotos og Forlad Facebook for evigt

Åbenbaringen i sidste uge om, at Facebook har delt det, du gør på webstedet med andre virksomheder som Microsoft og Amazon, har ført til, at en række af os begyndte at overveje (måske ikke for første gang) at slette Facebook og andre apps, der ejes af virksomheden som Instagram og WhatsApp.

Hvis du sletter Instagram, følger dine fotos med det. Det er, medmindre du først sikkerhedskopierer dem.

Download af dine Instagram-fotos og oprettelse af en sikkerhedskopi et sted er generelt en god ide, selvom du ikke overvejer at forlade platformen. Når det er sagt, hvis du overvejer at forlade, er det noget, du bestemt vil gøre. Sådan gør du det:

Start først Instagram-appen på din telefon, og tryk så på profilknappen nederst til højre på siden. Derefter skal du trykke på Menu-knappen (den tre linje, der er stablet oven på hinanden) øverst til højre på skærmen og vælge "Indstillinger" i rullemenuen (det er helt i bunden).

Mot midten af ​​den næste menu ser du en fortegnelse over "Dataoverførsel." Vælg det, og tryk så på "Anmod om download."

Overførslen sker ikke med det samme. I stedet sender Instagram dig en e-mail, når dine fotos officielt er klar til at downloade og vil indeholde et link, som du kan gribe dem. Processen kan tage op til 48 timer, så stropp ind og være klar til at vente.

Når du har fået sikkerhedskopieret alt, kan du slette din konto frit uden at bekymre dig om, at du mister et yndlingsbillede.