nyttige artikler

Fjern markeringen i denne boks for at forhindre, at fotos åbnes, når du opretter forbindelse til en iPhone

Fotos er faktisk ret gode, men det er ikke for alle. Hvis du ikke ønsker, at den automatisk skal startes, hver gang du tilslutter din iOS-enhed eller kamera, skal du kun fjerne markeringen i en boks.

Processen er super nem:

  1. Tilslut din iPhone, iPad eller kamera
  2. Vælg din iOS (eller kamera) enhed under fanen Importer
  3. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet "Åbn fotos til denne enhed"

Det er det, du er klar.