interessant

Administrer og afmeld abonnement på alle dine online konti med denne app

Tilmelding til en online-konto er noget, vi gør så ofte, at vi mister oversigt over alle de websteder, vi abonnerer på. Du husker kun, når de sender dig en e-mail med en forfremmelse. Jeg ved, at jeg altid gør det.

Men der er mange online-værktøjer, der kan hjælpe dig med at rydde op i dit fodaftryk online. Et nyt værktøj, som jeg for nylig stødte på, er Deseat.Me, en webapp, der scanner dine e-mail-konti for tjenester, du har tilmeldt dig, og derefter sætter dem på en liste, som du kan slette eller beholde.

Nu ved jeg, at mange af os er bekymrede for privatlivets fred - især efter at det blev afsløret, at Unroll.me indsamlede brugerens personlige data. Men Deseat.me indsamler ikke dine private data eller sender dem til skyen, ifølge dens udviklere.

Så hvis du ønsker at rydde op i din eksistens online ved at lukke en flok online-konti, ser det ud som et ret sikkert spil.

Log ind med Google eller Outlook

Det er enkelt at bruge Deseat.me. Alt hvad du skal gøre er at gå til Deseat.Me og logge ind med enten din Google- eller Outlook-konto. Hvis du allerede er logget ind på en af ​​dine browsere, behøver du ikke indtaste noget brugernavn eller adgangskode. Du bliver bare omdirigeret til en anden side, så du kan give adgang til webappen. (Hvis du overhovedet er nervøs, anbefaler jeg at se på webstedets privatlivspolitik.)

Vælg hvilke konti der skal "gemme" og "slette"

Når du er logget ind, ser du en liste over websteder, der "venter på en beslutning." Du skal gå en ad gangen, vælge hvilket du vil gemme, og som du vil lægge i en "Slet kø." links, du lægger i sletningskøen, placeres på en anden liste med et link til webstedets afmeldingsside. Hvis du klikker på linket, bliver du omdirigeret til det websted, så du kan slette din konto.

Hvis du ikke er sikker på, at du vil slette webstedet, fordi du ikke kan huske, hvad det er, har du også muligheden for at se bort fra linket ved at trykke på det gule advarselsikon ved siden af ​​det, der står for “Jeg er ikke en bruger her. ”

Ulempen med slettekøen er, at den ikke indeholder links til afmeldingssider for alle websteder, du er tilmeldt dig. Kun store, kendte websteder har slettede links (f.eks. Yelp, Apple, Digg).

Uanset om der findes sletning af links eller ej, er det stadig godt at se, hvilke konti du har åbnet på Internettet. Hvis der ikke er noget link, der omdirigerer dig til en side med afmelding, kan du selv kigge efter det.

Sletning af din Deseat.me-konto

Hvis du vil slette din deseat.me-konto, fordi du enten er færdig med at slette dine konti, eller du ikke kan lide ideen om, at den har adgang til din e-mail og scanner gennem dem, kan du gøre det ved at klikke på "slet din konto ”nederst på siden.